Product informatie

HOE JE VOOR EEN FRACTIE MÉÉR EEN VEEL BETER PRODUCT KRIJGT.

Water. De noodzaak voor alle leven.

Plastic, een gevaar voor alle leven.

Heeft het iets met de titel te maken ? Jazeker. Iedereen heeft water nodig.

Het feit dat wij mensen voor ca.70% uit water bestaan zegt genoeg.Je hebt het nodig voor je hersenen, je spijsvertering, je nieren, je gewrichten en je spieren. Voor je huid, kortom; zonder water geen leven.

Plastic. Handig spul. Maar ook schadelijk in het milieu. Slechts 15% wordt gerecycled. Gelukkig kopen veel mensen duurzame waterflessen voor dagelijks gebruik. Een heel goede ontwikkeling. Toch worden daarbij vaak onbegrijpelijke keuzes gemaakt. Laat mij dat uitleggen.

Er zijn diverse merken waterflessen. Tussen de 2 en de 8000 Euro. Ja. Duizenden Euro's. Maar we blijven even bij de "gewone" duurzame waterflessen. Bijna iedereen kent de "Dopper" , en daarnaast zijn er hele ritsen andere merken. De allergoedkoopste waterflessen laten we even buiten beschouwing. Mensen betalen voor merkflesjes best vaak teveel. Veel waterflessen zijn, in verhouding tot wat je krijgt, relatief duur. Zo'n bekertje als dop b.v. is leuk, maar hoe vaak gebruik je die ? Je betaalt er wel voor. Wat je ook betaalt is de DURE MARKETING. Realistisch gezien kost de productie van de gemiddelde waterfles, bekend merk of niet, minder dan 2 Euro. Toch betaal je al snel 10 tot zelfs wel 50 Euro voor "gewone" waterflesjes. Waarom ?

Laat ik vooropstellen dat het toenemende gebruik van duurzame waterflessen een heel goede ontwikkeling is. We moeten samen die kant op, omdat slechts 15% van alle wegwerp-plastic gerecycled wordt. Met de bekende waterflessen, zoals Dopper, Prowork en Camelbak kun je de fles alleen vullen met schone vloeistoffen.

Ga je op vakantie naar zonnige landen of exotische oorden dan ben je weer aangewezen op wegwerpflessen. Met water of frisdrank, omdat het drinkwater in de meeste van die landen niet veilig is. Je wilt graag gezond blijven.

WAT ALS IK JE HET VOLGENDE VERKLAP ?

Jij kunt, voor een fractie méér ( en vaak zelfs voor minder geld ) een VEEL BETER PRODUCT KRIJGEN. Klinkt dat aantrekkelijk ? Ik zal je onthullen hoe je dat doet. Dat product, een waterfles MET het BESTE FILTER op de WERELD, qua persoonlijke filtersystemen; de WATER-TO-GO FILTERFLES.

Nog nooit van gehoord ? Dat kan, hoewel de kans steeds groter wordt dat je er wel al iets over hebt vernomen.

10 jaar geleden uitgevonden door 2 idealisten die NASA-technologie combineerden met hun eigen uitvinding. Het resultaat was en is het , tot op heden, ongeëvenaarde Water-to-Go persoonlijke waterfilter. Met behulp van crowdfunding opgezet. Sinds 10 jaar in Engeland en sinds 2019 ook écht actief in het overige deel van Europa. Water-to-Go producten worden wereldwijd verkocht. Ondanks het ontbreken van dure marketingcampagnes.

Meer informatie vind je op watertogoflessen.nl, vraag de laboratoriumtests per email aan.

WAAROM ZOU IK EEN WATERTOGO FILTERFLES AANSCHAFFEN ?

Goeie vraag ! Mijn kortste antwoord is : omdat je , door de prijs van 1 kop koffie op een terras méér te besteden, het BESTE krijgt in plaats van een simpele waterfles. Met de Water-to-Go filterfles heb je ALTIJD & OVERAL SCHOON EN VEILIG DRINKWATER. Huh ? Ja, je kunt zelfs water uit sloten, regenton, meren, rivieren, kanalen, beekjes etc. tappen. Ook in exotische landen of zuidelijke landen kun je dan gerust water uit de kraan tappen. En hoef je dus nooit meer plastic wegwerpflessen met water te kopen.Vanaf 13 Euro heb je een Water-to-Go filterfles.

ZO GOEDKOOP , EN DAN TOCH HET BESTE FILTER TER WERELD ?

Ja. De reden is eenvoudig. Geen dure organisatie. Weinig tussenhandel. En geen dure marketingcampagnes. Zo blijft de prijs laag in verhouding tot de kwaliteit die je krijgt. Misschien heb je andere merken gezien tijdens zoeken op internet. Merken als Lifestraw en Katedyn of Camelbak. "Vergelijkbare" producten. Met 1 VERSCHIL VAN LEVENSBELANG !

Het is namelijk van LEVENSBELANG dat OOK VIRUSSEN uit het water worden gefilterd. Virussen kunnen je ziek maken, maar ook doden. Het Water-to-Go filter is het enige filter in het rijtje, dat OOK VIRUSSEN ( tot 99,9999% ! ) uit elke zoetwaterbron VERWIJDERT. En daar is in feite ALLES mee gezegd. De belangrijkste reden om, wanneer je toch een waterfles zoekt, een WATER-TO-GO FILTERFLES te kiezen.

De EXTRA REDEN : Water-to-go is van ALLE bekende waterfilterflessen DE GOEDKOOPSTE ! BESTE ÉN GOEDKOOPSTE. Je verwacht het niet. ( zelf vinden wij ze ook het mooist maar wij zijn lichtelijk partijdig wat dat betreft :-) ) Hier verkrijgbaar. https://www.watertogoflessen.nl

ALLES OP EEN RIJTJE :

1) het BESTE persoonlijke waterfiltersysteem

2) de BESTE prijs/kwaliteit- verhouding

3) mooie producten

4) geld besparen n het milieu sparen

5) OVERAL SCHOON EN VEILIG DRINKWATER

Al kwam er nooit meer water uit de kraan , Water-to-Go helpt je overleven.

Onze LABORATORIUMTESTS zijn op aanvraag per email, verkrijgbaar. Gratis.

Het belang van schoon en veilig drinkwater is voor iedereen duidelijk. Bij veel mensen leeft inmiddels ook het besef dat we met zijn allen af moeten van de plastic wegwerpflessen. Dus is het beter om minder plastic te gebruiken.

Watertogoflessen.nl biedt u de mogelijkheid om per filter-leeftijd van ca. 3 maanden 260 tot 400 halve liter plastic flessen te besparen. En toch overal schoon en veilig drinkwater te kunnen drinken. Onze BPA-vrije flessen gaan wel 10 jaar mee, het enige wat u recyclet zijn de filters, 4 per jaar. Zet die 4 filters naast 1000 tot 1600 plastic flesjes en u ziet welke positieve impact u levert door minder plastic te gebruiken. De verhouding is 50 gram tegenover 15 tot 20 Kilo !

Wanneer u ook nog even meerekent wat 1000 tot 1600 flesjes water u kosten ( als u er 200 per jaar koopt en onder de kraan vult b.v. ) dan nog bent u met 4 filters voordeliger uit. Daarnaast hoeft u nooit meer waterflesjes meeslepen.

Meerdere merken filterflessen, welke kies ik ?

U kent misschien, door uw zoektocht, inmiddels ook merken als Lifestraw en Katedyn die ook flessen met filters aanbieden.

Wel, het allerbelangrijkste is het feit dat Water-to-Go filters, als ENIGE in zijn prijsklasse, ook virussen tot 99,9999% uit elke zoetwaterbron verwijdert. Dat is van LEVENSBELANG , zeker wanneer u bedenkt ( en vast al heeft meegemaakt ) wat virussen met uw gezondheid kunnen doen. Of hoe virussen en bacteriën uw vakantie kunnen bederven.

Daarnaast zijn de Water-to-Go filterflessen en vervangingsfilters zeer betaalbaar.

Water is in Nederland toch goed drinkbaar en niet schaars ?

Zeker. Tot op zekere hoogte wel. Heeft u echter al berichten gelezen over "zuinig met drinkwater", "drinkwater op rantsoen" , "legionella in drinkwater", "lood in drinkwater", "bruin water uit de kraan" en dergelijke ?

Wij willen u geen angst aanjagen, maar Google deze dingen maar eens. U zult opkijken. Water-to-Go levert u de zekerheid van schoon en veilig drinkwater,  al zou er geen drup meer uit de kraan komen.

Watertogoflessen  in actie.

Wanneer je onderweg bent, als sporter of "gewoon onderweg", dan is het belangrijk om genoeg water te drinken.

Met een Water-to-Go filterfles heb je in feite overal schoon&veilig drinkwater tot je beschikking.

Elke kraan, in binnen-en buitenland, en elke zoetwaterbron, is een vulstation voor je waterfles.

Schep je fles anders vol water uit een sloot, een beekje, een rivier, een meer.

Het Water-to-Go filter zorgt er voor dat méér dan 99,9999% van alle vervuiling uit je water wordt gefilterd ! 

Onze filters zijn streng getest door 4 internationale toplaboratoria, waaronder:

Het BCS-Florida laboratorium.

The London School of tropical hygene and medicine.

The Bangalore testcentre laboratory of India. 

Testresultaten sturen we je op aanvraag graag per email.

Video : Drinken uit de Rio Grande...

Video: voor alle buiten-en binnensporters, vakantiegangers en backpackers.

Watertogoflessen in actie

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters